Projekt

Sommerhus ved Vesterhavet med beskyttet uderum

  • Fokus på optimal udnyttelse af grundens terræn
  • Fokus på at udnytte grundens udsigt
  • Æstetisk sammenhæng

La Cour Retreat er beliggende i Vesterhavets smukke klitlandskab. Sommerhuset ligger med en fantastisk 180 graders udsigt udover havet. Huset er disponeret så der er skabt et indre gårdrum mellem hovedhus og anneks, hvor der både kan findes sol og læ hele dagen. Udsigten til Vesterhavet er bevaret ved at skabe en transparent facade i hovedhuset til gårdrummet.
Husets facader er beklædt med cedertræ og tagfladen begrønnet med sedum.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jesper Korf