Projekt

Sommerhus i skoven

  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre sammenhæng med uderum
  • Familievenlige løsninger

Huset er et nyt sommerhus på ca. 150 m2 beliggende i et skovbryn, og udsigten til skoven og de høje træer var derfor vigtig for indretningen og husets formsprog, ligesom det også var vigtigt at bevare nogle af de oprindelige træer på grunden.

Køkkenet er husets hjerte og kan åbnes med store foldedøre mod både nord og syd og nærmest fungere som et udekøkken. Det er samtidig det som binder værelsesfløj og opholdsfløj sammen. Mellemrummene mellem bygningskroppene giver mulighed for mange opholdskroge udenfor, både som overdækket terrasse og som åbne rum med kig til skoven. I forlængelse af badeværelset er der indtænkt en udebruser med direkte adgang fra badeværelset. I kælderen er der plads til både vinkælder, vaskekælder og teknikrum, og huset er forberedt til at kunne bruges som helårsbeboelse.

Bæredygtige tiltag

Solceller
Faskiner
Lavenergiruder/vinduer
Varmegenvinding
Jordvarme

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Nanna Bering

Nanna Bering