Projekt

Sommerhus ved Jørgensø Strand

  • Flere rum
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Skitseforslag til nyt sommerhus beliggende på Nordfyn i et område med en del restriktioner, bl.a. i form af max-størrelse samt bestemt tagform og -hældning. Materialevalget er ubehandlet cedertræsbeklædning, som over tid ældes med ynde, og taget bliver belagt med sedum, som blender godt ind i naturen i området. Bygningen er tegnet i et enkelt formsprog som et længehus, hvor køkkenet er placeret langs med bygningskroppen, som samtidig fungerer som fordeling til de øvrige rum. For enden af gavlen er stuen placeret med direkte adgang ud til det primære uderum via en dobbeltfløjet skydedør. Uderummet er omgrænset af en læmur, som danner rammen om det private liv. I stuen er der direkte adgang til en hems via en trappe, som også fungerer som en bogreol. Fra hemsen kan man nyde udsigten til vandet hen over diget.

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jan Smidt Andreasen

Jan Smidt Andreasen