Projekt

Statslånhus m. 70'er tilbygning - Forbedret indretning og nyt liv

Statslånshus
  • Æstetisk sammenhæng
  • Optimal udnyttelse af m2
  • Sammenhæng med uderum

Kæmpe stort, rumligt og lyst Køkken-Alrum karakteriser denne ombygning.
En rummelig, men ikke særlig brugbar stue i tilbygning fra 1971 med vægge muret op i tidstypiske kalksandsten fik et kvalitativt løft og helt nyt liv gennem renovering.

Rummet er intakt, men med nye glatte vægge, smukt sandstensgulv og malet listeloft kom det til sin ret og blev nutidigt, og Køkken-Alrummet kunne rykke ind.
En ny dobbelt havedør giver adgang til baghaven. Spisestue blev til stue og ny trappe fra Køkken-Alrum fik husets badeværelse i kælderen knyttet ordentligt til boligen.

Manøvren var en del af en gennemgribende ombygning, som resulterede i forbedret entré i huset, forbedret adgang til husets kælder, bedre sammenhæng og udnyttelse af huset hjerte og leverum. Planen taler for sig selv.

Et badeværelse i kælder fik ændret indretning, blev gennemrenoveret og fik gulvvarme. Gangarealet blev reduceret og det gamle toilet i stueplan blev til et helt nyt badeværelse, og boligen fik et ekstra børneværelse i det gl. køkkenrum.
Der er lagt nye, smukke egetræsgulve i entré, stue og de 3 værelser.

Statslånshuse er set med vores øjne typisk karakteriseret med små værelser, men med en rummelig siddekarnap og et dejligt højt vindue, blev det lyst og føles større.

Bæredygtige tiltag

Varmegenvinding

Rådgivning omfattede

  • Udbud og kontrakter for byggearbejdet
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Marianne Seistrup