Projekt

Tilbygning til rækkehus

  • Mere plads
  • Bedre dagslys
  • Bedre sammenhæng med uderum

Rækkehuset blev udvidet med en stue, der ligger som et lille træskrin i baghaven. Der er etableret et stort ovenlys i det eksisterende tag, som kaster dagslys ind i det bagvedliggende soveværelse. Den nye terrasse har indbygget højbed og brede trappetrin, som giver mulighed for ophold.

Fotos: Christina Kayser-O.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer
Efterisolering

Rådgivning omfattede

  • Udbud og kontrakter for byggearbejdet
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Nanna Bering

Nanna Bering