Billedserie

Badekar med udsigt

Et badekar er perfekt til afslapning og refleksion. Og især med en smuk udsigt direkte fra kanten af badekarret kan du rigtig lade tankerne flyve. Bliv inspireret af 10 badeværelser med både badekar og udsigt.

Ternet udsigt

Det store vindue med sprosser over badekarret var et stærkt ønske hos boligejeren i deres nybyggede hus. Arkitekt Rasmus Skaarup var umiddelbart ikke begejstret for tanken, da det bryder med husets mere moderne linjer. Resultatet er dog blevet ret fantastisk, og i dag er det godkendt af arkitekten. Badeværelset ligger lige op ad en mur ind til naboen, men med frodige grønne planter imellem, er der masser af pænt at kigge på.

Afslappende wellness

Wellness-stemning var kodeordet, da boligejerne til dette nye hus af arkitekt Rasmus Bak skulle vælge badeværelse, hvorfor der nu står et stort flot badekar. De smukke, rå granitsten på væggen og skifer-klinkerne på gulvet bidrager med en naturlig og grottelignende stemning, ligesom vinduet fra gulv til loft og døren ud giver en følelse af at bade udenfor, når man dypper sig i sæbeskummet.

Følelsen af frihed

At have god kontakt til naturen giver en følelse af frihed, mener arkitekt Allan Lorenzen, der derfor har åbnet facaden på badeværelset med store glaspartier, da han ombyggede hele huset. For at få maksimal glæde af den flotte udsigt, har han placeret badekarret foran. Her kan boligerne derfor i dag dase og dagdrømmende kigge på skyer.

Beton og natur

Naturen omkring har styret arkitekt Lars Bo Poulsens udformning af dette moderne sommerhus. Og det gælder i høj grad også husets badeværelse.
I det fritstående badekar kan man sidde med solstråler i ansigtet og uforstyrret nyde udsigten til klitlandskabet gennem det store vindue.

Kig til blomsterengen

Der er skabt en spændende kontrast imellem det blanke og strømlinede badekar og de rå naturmaterialer som træ, granit og strandsten. Det højloftede baderum har en formidabel udsigt til den vilde naturgrund og i sommerhalvåret kan man nyde et karbad med åbne døre.    

Spastemning i det gamle 60'er hus

Da et ældre 60’er-huset blev ombygget til et moderne hjem med pool, fik badeværelset også en overhaling. Her har arkitekt Nanna Bering åbnet facaden til den flotte have med to store vinduer fra gulv til loft og placeret et smukt fritstående badekar på skrå i mellem dem. Et dejligt spot til glæde for boligens beboere.

Zen i klitterne

Med udsigt til klitterne ved Vesterhavet i Thy har arkitekt Søren Sarup givet hele den ene side af huset en facade i glas. Også her ved badeværelset, hvor det er ren zen at ligge i det varme vand i badekarret og kigge ud på naturen og det rige dyreliv med oddere, fugle og sågar ulve.

Eksklusiv spildplads

Med masser af gulvplads kommer et fritstående badekar rigtig til sin ret. Også dette høje kar, der er omgivet af et stort betongulv og en fantastisk udsigt til en stor grøn have gennem det store glasparti. Farvevariationerne i betongulvet giver et flot spil i rummet og er både praktisk og pænt. Badeværelset og hele ombygningen er tegnet af arkitekt Jørgen Dahlgaard.

Med masser af gulvplads kommer et fritstående badekar rigtig til sin ret. Også dette høje kar, der er omgivet af et stort betongulv og en fantastisk udsigt til en stor grøn have gennem det store glasparti. Farvevariationerne i betongulvet giver et flot spil i rummet og er både praktisk og pænt. Badeværelset og hele ombygningen er tegnet af arkitekt Jørgen Dahlgaard.

Indbygget badeglæde

Fritstående badekar er smukke, men det ser også flot ud at bygge badekarret ind i væggen, så det bliver en fast og helstøbt del af badeværelset. Det har arkitekt Lars Bo Poulsen gjort her i dette nybyggede hus, hvor badeværelset og badekarret er beklædt med matte fliser i betonlook. Den matte overflade og det store format giver et roligt og dæmpet udtryk, der lader udsigten til skoven omkring være blikfang.

Få vores BYGGEGUIDE gratis

Modtag konkret hjælp til dit byggeprojekt med vores BYGGEGUIDE, som vi sender med, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Venligst udfyld en valid e-mail

Tak. Du er tilmeldt nyhedsbrevet.