Billedserie

Den moderne luksusvilla

Hvor fantastisk er den moderne danske luksusvilla egentlig? Vi giver dig adgang til en række fantastiske boliger, og viser hvordan dansk luksus tager sig ud.

Luksusvilla i kobber

Denne villa tegnet af Arkitekt Lars Bo Poulsen er beliggende på en fantastisk grund udenfor Randers.

Husets L-form griber og omkranser den sydvendte grund, hvor der er etableret en stor terrasse, som skaber private udeopholdsrum i mange niveauer. Et stort cirkelslag i taget giver frit udsyn mod den åbne himmel, når man ophalder sig på husets tagterrasse. Facaderne er udført i henholdsvis tegl og falset kobberbeklædning.

Luksusvilla på Mærsk-grunden

Villaen, som er tegnet af Arkitekt Jesper Korf i samarbejde med kollega Lars Bo Poulsen, er beliggende på grunden, hvor Mærsk Mc-Kinney Møllers villa, tidligere lå.

Den eksisterende villa er revet ned og der er skabt plads til to nye huse, hvoraf A+A Villa, som ses i dette projekt, er den ene.

Huset består af en hvid bygning, der folder sig omkring sig selv og lægger sig op ad mørke teglvægge. Husets store glaspartier sikrer at der er en god kontakt til haven og uderum.

Luksusvilla på naturgrund

Arkitekt Allan Lorenzen har tegnet denne smukke og enkle villa. Villaern er fyldt med atmosfære, og materialevalget, som er holdt meget harmonisk, understreger den ro og varme, der er i boligen.

Overalt er der prioriteret smukke snedkererede løsninger, som kan holde i mange år ud i fremtiden. De store vinduespartier åbner op for overgangen mellem inde og ude og iscenesætter den smukke natur i området.