Liebhaveri

Liebhaveri behøver ikke være dyrt og stort men handler derimod om at skabe unikke og spektakulære boligløsninger med fokus på kvalitet. Hvordan omdanner du din bolig, så den også oser af liebhaveri? Gå på opdagelse i vores tema om liebhaverboliger og få inspiration til, hvordan du giver dit hjem et eksklusivt og særpræget look.

Liebhaverboliger er noget de færreste kommer i nærheden af – men man har vel lov at drømme.

Og hvad er en liebhaverbolig? Liebhaveri handler om at dyrke det enestående og unikke, og så handler det selvfølgelig om de gode og eksklusive materialer.
En liebhaverbolig kan være meget forskellige, men for at falde i kategorien liebhaveri, skal boligen være unik. En liebhaverbolig kan være en herskabslejlighed i det indre København, en landejendom i det nordlige Jylland, et sommerhus i det sydfynske øhav eller en pragtvilla uden for Aarhus.

Liebhaveriet handler udelukkende om den helt særlig eksklusivitet, som boligen har og derfor har en arkitekttegnet bolig en større chance for at tilfalde kategorien end et typehus, som der er opført hundredevis af.

Og hvordan ser en liebhaverboliger så ud?
Man kan ikke give en formel til hvordan man får en liebhaverbolig, men materialevalget (helst så gedigne som muligt), arkitekturen, atmosfæren, indretningen og udsigten spiller alle en rolle, når vi taler om liebhaveri.  

Boligen må altså rumme en historie, et specifikt særpræg, en fantastisk beliggenhed eller en helt særlig arkitektonisk værdi for at blive kaldt en liebhaverbolig. En liebhaverbolig behøver heller ikke være af en bestemt størrelse for at blive betragtet som liebhaveri. En lille bolig, kan være mindst lige så unik som den store. 

Du kan blive klogere på liebhaverboligen her på siden.