Billedserie

Liebhavervillaer i klassisk stil

Liebhavervillaer kommer i mange former og stilarter, men det klassiske går aldrig af mode! Se hvordan en række traditionelle ejendomme gør sig ud som liebhavervillaer.

Luksusbolig i engelsk cottage-stil

Arkitekt Jesper Korf står bag dette projekt, hvor bygherre havde en ønske om at bygge i engelsk cottage stil, som faldt naturligt ind i det mondæne kvarter i Hasseris i Aalborg. Resultatet blev en engelsk inspireret villa i en moderne fortolkning.

Renoveret palævilla

Arkitekt Uffe Topsøe-Jensen har forestået denne renovering og ombygning af en bevaringsværdig palævilla med beliggenhed direkte til Roskilde fjord. Med respekt for stedets karakter og villaens historie, blev villaen renoveret og udbygget med gamle teknikker og materialer af meget høj kvalitet. 

Genskabt arkitektur

Den oprindelige arkitektur er genskabt i denne totalrenovering, tegnet af Arkitekt Allan Lorenzen, af en klassisk 30'er bolig. Fokus har været på materialer, håndværkstraditioner og detaljering.

Husets facade og tag er renoveret og der er skabt nye rum i boligen mens andre er blevet renoveret. Udenfor er et nyt udemiljø med orangeri blevet tilpasset husets arkitektur.