Billedserie

Lækre lyserøde badeværelser

Er dit badeværelse udtjent, eller står du overfor at bygge nyt? En arkitekt kan tænke ud af boksen og skabe et badeværelse, der overgår dine vildeste forestillinger. Se ni badeværelser fra arkitekterne, der har én ting til fælles: De er lyserøde.

Vask i soveværelset

Denne fine håndvask finder du i et sommerhus, der oprindeligt er opført i 1909, men som har gennemgået en total ombygning. I dag har hvert værelse sin egen lille håndvask, hvilket er praktisk, når der er mange gæster i huset og hele familien er samlet. De velvalgte elementer gør, at vasken bliver et dekorativt element på soveværleset.

Lyst og lækkert

Huset her er et godt eksempel på, at et udstillingshus ikke behøver være hvidt og kedeligt. Her giver det lyserøde badeværelse karakter og personlighed, hvilket gør det meget nemmere at se huset som "et rigtigt hjem". De farvede fliser er fra Flisegalleriet, og vaskemøblets front i douglas gran har et utroligt flot mønster. 

Varme i sommerhusbadet

Den varme og rolige lyserøde nuance på flisen i dette badeværelse spiller flot sammen med bruseren i messing. Det er ikke til at se, at badeværelset her ligger i et nybygget sommerhus. Her får man en hyggelig sommerhus-stemning ved at bruge varme materialer og farver. Samtidig er sommerhuset bygget helt i træ, hvilket både er åndbart, smukt og bæredygtigt. 

Nyt 60'er-badeværelse

Der er kommet en sammenhæng i denne ombyggede 60'er villa efter den har gennemgået en nænsom ombygning. Mange af de fine, originale detaljer er bevaret, samtidig med, at huset lever op til moderne standarter. I den nye planløsning er der en hel forældreafdeling med soveværelse, walk-in og direkte forbindelse til det lyserøde badeværelse. På badeværelset er der skabt en sammenhæng mellem fliser og egetræsmøblerne, hvor højskabet har en lyserød front.

15x15-flisen når nye højder

Her er et enestående eksempel på et nyt badeværelse, der har sjæl som et ældre. Der er stor omtanke i designet, da badeværelset ligger i et hus fra 1941 i arts-and-craft-stil. 15 x 15 flisen er det mest klassiske valg til boliger i denne periode, og selvom det ikke er et dyrt valg, ser det eksklusivt ud i den rigtige sammenhæng. De to forskellige nuancher af den rosa flise giver mere dynamik til det ellers lille rum.

Pink, pop, pow!

Ligesom i alle andre rum er der i badeværelset i dette renoverede byhus fra 1990 arbejdet gennemført med farveholdningen. Her er der valgt pink til både vægge og gulve, og farvetemaet bliver understreget af detaljer som Vola-armaturet, som også er valgt i en pink farve. Brugen af farver er ekstremt gennemført i hele boligen, hvor hvert rum har sit eget farvetema, og den valgte farve gerne går igen på flere flader. Det sorte Troldtekt-loft med indlagte lysstriber er en gennemgående og karakteristisk faktor.  

Tofarvet design

Det store badeværelse i dette byhus har fået en opdatering med både dobbeltbruser og badekar. Flisevalget og farverne indgik som en stor del af designet i badet. Her er der valgt to nuancher af lyserød med tydelig forskel - en mørk i bunden og en lysere i toppen. Designet understreget linjerne i badeværelset, hvilket både giver et spændende rum og ro for øjet. 

Smukke nuancer

Går du ud på forældrenes badeværelse i denne nybyggede villa, bliver du mødt af en smuk flise, der changerer i lyserøde og bordeaux farver. Flisen får sammenspil af messing-elementer, et råt betongulv og en skulpturel håndvask i en sart rosa. 

Under ovenlyset

I dette badeværelse er fliserne det lyserøde prik over i'et. Det er dem, der giver rummet karakter og personlighed. Flisen afgrænser den ellers åbne bruseniche, og den blanke overflade reflekterer lyset fra ovenlysvinduet. Her kan man både bade i vand og lys, mens man kigger op på himlen.

Mosaik med pang

Mosaikker har et fantastisk spil, hvor de nærmest glimter. I dette nybyggede hus har begge badeværelser en bruseniche, der er beklædt med mosaikker. Det ene er tyrkis, mens det andet er lyserødt. De fine pangfarver bryder med alt det hvide, mens mosaikken bryder med de store flader. 

Få vores BYGGEGUIDE gratis

Modtag konkret hjælp til dit byggeprojekt med vores BYGGEGUIDE, som vi sender med, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Venligst udfyld en valid e-mail

Tak. Du er tilmeldt nyhedsbrevet.