sort zink, antrazink, moderne arkitektur, hjørnekvist, listebeklædning, stor kvist, modernisering af 70er hus

Bliv ringet op gratis af Nanna Bering

Skriv en besked herunder eller ring

Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen

Ombygning af fritliggende hus

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.

Energi og miljø

Tag og gavle blev efterisoleret. Varmesystemet blev opdateret.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Bedre dagslys
  • Bedre planløsning/udnyttelse af m2
  • Bedre sammenhæng med haven/terrassen

Nanna Bering, NB Ark Rådgivende Arkitekter M.A.A

NB Ark er en mindre, men engageret og professionel tegnestue. Vores mål er altid...

Se billeder af projektet

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Facade

De nye, store kviste mod vejen markerer hovedindgangen og åbner huset mod udsigten.

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Facade

Facade ved indgang er beklædt med smalle, lyse trælister for at bløde udtrykket op.

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Facade

Den nye balkon har glasværn og udsigt til Furesøen. Træ, stål og glas gør husets udtryk mere moderne.

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Terrasse/altan
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Terrasse/altan

Den nye balkon skaber en overdækning til terrassen, hvorfra der også er en god udsigt.

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Stue

Stuen blev flyttet op på 1. sal, som blev åbnet og til kip. Glasgavl og glaskarnap åbner op mod udsigten.

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Stue

Stuen blev flyttet op på 1. sal og der blev åbnet op til kip. Glaskarnappen og glasgavlen trækker udsigten ind i stuen.

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Køkken
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Køkken

Køkkenet blev flyttet, så der udsigt til vandet og bedre adgang til terrasserne. Køkkenelementer og bordplade blev genbrugt.

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Stue
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Stue

Den indbyggede reol og gaspejs i hjørnet skaber stemning og hygge sammen med de synlige spær.

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Indgangsparti

Der blev skabt en ny, åben trappe til 1. sal med fast repos og åbne trin med glasværn. Trappen er vigtig for at binde opholdrummene og etagerne sammen på en flot og naturlig måde.

Der var ingen tvivl om, at det var husets beliggenhed, som ejerne faldt for, da de valgte at købe det. Huset fra 1970 skulle dog først have en gennemgribende modernisering, og udsigten skulle bringes meget mere ind i rummene. Køkkenet var dog forholdsvis nyt og kunne genbruges - det skulle bare flyttes. Gavle og tag blev beklædt med mørk zink, og murede facader blev pudset mørke. Det lyse træ på de lette facader er med til at bløde udtrykket op.,  Ombygning, Fritliggende hus, Facade
Gennemgribende modernisering af villa ved Furesøen, Facade

Der skulle en mere gennemgribende renovering til for at skjule den ældre villa fra 1970.

  • De nye, store kviste mod vejen markerer hovedindgangen og åbner huset mod udsigten.
  • Facade ved indgang er beklædt med smalle, lyse trælister for at bløde udtrykket op.
  • Den nye balkon har glasværn og udsigt til Furesøen. Træ, stål og glas gør husets udtryk mere moderne.
  • Den nye balkon skaber en overdækning til terrassen, hvorfra der også er en god udsigt.
  • Stuen blev flyttet op på 1. sal, som blev åbnet og til kip. Glasgavl og glaskarnap åbner op mod udsigten.
  • Stuen blev flyttet op på 1. sal og der blev åbnet op til kip. Glaskarnappen og glasgavlen trækker udsigten ind i stuen.
  • Køkkenet blev flyttet, så der udsigt til vandet og bedre adgang til terrasserne. Køkkenelementer og bordplade blev genbrugt.
  • Den indbyggede reol og gaspejs i hjørnet skaber stemning og hygge sammen med de synlige spær.
  • Der blev skabt en ny, åben trappe til 1. sal med fast repos og åbne trin med glasværn. Trappen er vigtig for at binde opholdrummene og etagerne sammen på en flot og naturlig måde.
  • Der skulle en mere gennemgribende renovering til for at skjule den ældre villa fra 1970.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem.
Hovsaløsninger gør dit byggeri dyrere. Se hvordan du undgår dem. Læs mere ›