Mere plads i "usynlig" tilbygning

Bliv ringet op gratis af Anette Mørch

Skriv en besked herunder eller ring

Murermestervilla med "usynlig" tilbygning

Tilbygning til fritliggende hus

Murermestervillaen ligger i landlige omgivelser og bebos af en aktiv familie med far, mor og tre sportsglade børn. Der manglede i den grad plads til sportsudstyr og træningstøj, og derudover var ønsket at opnå eget værelse til hvert barn.
Tilbygningen matcher murermesterhusets karakteristiske stil og udgør en forlængelse af huset som en symmetrisk spejling af den oprindelige bygning.

Energi og miljø

I forbindelse med tilbygningen blev taget renoveret med nye tegltagsten, og tagkonstruktionens varmeisolering blev optimeret.

Boligejeren fik disse resultater fra projektet

  • Mere plads
  • Ekstra opbevaringsplads
  • Sundere indeklima

Anette Mørch, Tegnestuen Blomsten

Tegnestuen Blomsten er specialist i at hjælpe private boligejere gennem et...

Se billeder af projektet

Murermestervillaen ligger i landlige omgivelser og bebos af en aktiv familie med far, mor og tre sportsglade børn. Der manglede i den grad plads til sportsudstyr og træningstøj, og derudover var ønsket at opnå eget værelse til hvert barn. 
Tilbygningen matcher murermesterhusets karakteristiske stil og udgør en forlængelse af huset som en symmetrisk spejling af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Entré
Murermestervilla med "usynlig" tilbygning, Entré

Tilbygningen har givet bedre garderobeplads og mulighed for at udnytte trappereposen på 1. sal.

Murermestervillaen ligger i landlige omgivelser og bebos af en aktiv familie med far, mor og tre sportsglade børn. Der manglede i den grad plads til sportsudstyr og træningstøj, og derudover var ønsket at opnå eget værelse til hvert barn. 
Tilbygningen matcher murermesterhusets karakteristiske stil og udgør en forlængelse af huset som en symmetrisk spejling af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Murermestervilla med "usynlig" tilbygning, Facade

Det eksisterende murermesterhus fra 1955 blev forlænget med en tilbygning, som er en symmetrisk spejling af den oprindelige bygning.

Murermestervillaen ligger i landlige omgivelser og bebos af en aktiv familie med far, mor og tre sportsglade børn. Der manglede i den grad plads til sportsudstyr og træningstøj, og derudover var ønsket at opnå eget værelse til hvert barn. 
Tilbygningen matcher murermesterhusets karakteristiske stil og udgør en forlængelse af huset som en symmetrisk spejling af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Murermestervilla med "usynlig" tilbygning, Facade

I tilbygningens stueetage blev der indrettet et nyt soveværelse, en udvidet entré med garderobe og gæstetoilet samt en ekstra stue med en vestvendt havedør.

Murermestervillaen ligger i landlige omgivelser og bebos af en aktiv familie med far, mor og tre sportsglade børn. Der manglede i den grad plads til sportsudstyr og træningstøj, og derudover var ønsket at opnå eget værelse til hvert barn. 
Tilbygningen matcher murermesterhusets karakteristiske stil og udgør en forlængelse af huset som en symmetrisk spejling af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Facade
Murermestervilla med "usynlig" tilbygning, Facade

Før tilbygningen så det rødmurede hus fra 1955 sådan ud. Foto af sydvendt facade.

Murermestervillaen ligger i landlige omgivelser og bebos af en aktiv familie med far, mor og tre sportsglade børn. Der manglede i den grad plads til sportsudstyr og træningstøj, og derudover var ønsket at opnå eget værelse til hvert barn. 
Tilbygningen matcher murermesterhusets karakteristiske stil og udgør en forlængelse af huset som en symmetrisk spejling af den oprindelige bygning.,  Tilbygning, Fritliggende hus, Indgangsparti
Murermestervilla med "usynlig" tilbygning, Indgangsparti

Før tilbygningen blev trappegelænderet brugt til garderobe.

  • Tilbygningen har givet bedre garderobeplads og mulighed for at udnytte trappereposen på 1. sal.
  • Det eksisterende murermesterhus fra 1955 blev forlænget med en tilbygning, som er en symmetrisk spejling af den oprindelige bygning.
  • I tilbygningens stueetage blev der indrettet et nyt soveværelse, en udvidet entré med garderobe og gæstetoilet samt en ekstra stue med en vestvendt havedør.
  • Før tilbygningen så det rødmurede hus fra 1955 sådan ud. Foto af sydvendt facade.
  • Før tilbygningen blev trappegelænderet brugt til garderobe.
Tør du gå glip af en god idé?
Tør du gå glip af en god idé? Læs mere ›