Projekt

Fritidshus i træ og med store terrasser - tæt på havet

  • Gode opbevaringsløsninger
  • Optimal udnyttelse af m2
  • Sammenhæng med uderum

En drøm om at bygge nyt på en grund hvor der stod et gammelt sommerhus er blevet realiseret og grundens beplantning er stillet og roligt reetableret efter en lang byggeperiode. Husets facadebeklædning i Superwood er fint patineret og ligeledes mahogniterrasserne og udebrus mod nord. Et overdækket uderum er indgangen til huset og rummet har funktionel opbevaring til al det der skal med til stranden og al det som bringes hjem fra stranden. Rummet kan også være ophold når det regner og det kan lukkes med store skodder.
Forældre og 4 børn er alle meget aktive udendørs og har ofte venner og familie på besøg, så de 150m2 krævede, at det blev en funktionel indretning med mange sovepladser Indvendigt er alle vægge og lofter beklædt med birkefineret krydsfiner og gulvene er Webers Designgulv. Der er 4 soverum, to badeværelser og stort køkken/spise/stue. I stuen er der etableret en alkove og over den kan man via stige komme op på hemsen – begge fungere som ekstra sovepladser.
Familien tilbringer ferier og weekender på stedet året rundt og har fået et hus der kan rumme alle deres mange udendørs aktiviteter og der er samtidig plads til at kunne trække sig tilbage.

Bæredygtige tiltag

Varmepumpe
Lavenergiruder/vinduer

Rådgivning omfattede

  • Lysdesign
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Hanne Lind-Bonderup