Projekt

Kronen på værket - 30'er Bungalow med dejligt Køkken-Alrum

Bungalow
  • Æstetisk sammenhæng
  • Optimal udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Et skønt langstrakt rum med masser af lys og luft blev til ved sammenlægning af den gamle stue og et værelse. Enkelt, åbent og gedigent køkken er placeret i den ene ende, mulighed for masser af plads til madklubben og familiemiddage midt i rummet, og ophold i flydesofaerne i den anden ende.
Køkkenet er ikke stort men praktisk indrettet, velfungerende og rummer, hvad hverdagens familiekøkken har brug for. Det gamle køkkenrum er indrettet til kreativt værksted og der er sat glas i en blændet døråbning til kælder som giver nyt lys til en nyere kældertrappe.

Det nye Køkken Alrum er en slags kronen på værket i bungalowen, hvor familien stille og roligt har fået bygget om og renoveret i takt med at familiens behov har ændret sig. Det ligger lidt i Bungalowens karakter med ikke så store rum, men med tidligere indretning af en rigtig god kælder og gode forbindelser ml. kælder og stueplan og en gammel havestue, har bungalowen helt sikkert fået et kvalitaltivt løft.

Arkitekten har stort set været på råd hele vejen og bidraget til at opnå det kvalitativte løft i rummenes sammenhæng og funktioner med få enkle tiltag.
En ny åbning ml. havestue og køkken-alrum, dagslys ned til en mørk kældertrappe, lyskasser omdannet til siddenicher o. lign. tiltag.

Rådgivning omfattede

  • Havedesign
  • Projektering
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Marianne Seistrup