Projekt

Luksuriøs feriebolig i Kroatien på skrånende grund

  • Æstetisk sammenhæng
  • Flere rum
  • Sammenhæng med uderum

Ferieboligen er tegnet til en klippegrund på en ø i Kroatien. Grunden skråner mere end 10 meter inden for byggefeltet, og byggeriet består derfor af tre etager, der naturligt udnytter dette terrænspring.

Et trappe- og elevatortårn, beklædt i natursten, sørger for at sammenbinde etagerne, så der sikres et naturligt flow i bygningen. Overalt er der tænkt på oplevelsen af rummene, og på alle etagerne indfanges og fremhæves den fantastiske 180 graders udsigt over Adriaterhavet.

Ferieboligen er på godt 400 kvadratmeter, og den rummer foruden fire luksuriøse suiter, en rummelig stue og køkkenalrum der er lokaliseret på det midterste niveau, samt fitness, lounge og udekøkken i forbindelse med den store infinitypool på det nederste niveau. Her er terrasser i tilknytning til boligens rum, samt dobbeltgarage og ekstra parkeringsareal, i forbindelse med ankomsten.

Projektering samt myndighedsansøgning varetages af lokal tegnestue.

Rådgivning omfattede

  • Interiørdesign
  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg