Projekt

Sjælfuld renoveret bolig med orangeri som velkomst

  • Optimal udnyttelse af dagslys
  • Sammenhæng med uderum
  • Æstetisk sammenhæng

Efter en gennemgribende renovering og ombygning inde og ude har villaen fra 1950’erne genfundet sin sjæl. Villaen er oprindeligt arkitekttegnet, men mange års skiftende ejere og uovervejede udvidelser gemte det rumlige potentiale væk.

En tilbygning i form et orangeri udgør villaens indgangsparti og entré. I direkte forbindelse med orangeriet findes villaens nye snedkerkøkken, der efter ombygningen er blevet husets omdrejningspunkt.
Ombygningen har resulteret i en mere åben bolig med gennemarbejdede detaljer og klassiske materialer i høj kvalitet. F.eks. er tegl trukket med ind i boligen og udgør gulvet i bad og køkkenet, hvilket giver et råt og naturligt udtryk, der ligger i tråd med stemningen fra ankomsten gennem orangeriet. I opholdsrummene er specialleveret douglasgranplanker, der matcher de eksisterende, ligesom det eksisterende træværn ved trappen er renoveret og olieret.

Boligen ligger naturskønt på en skrænt, hvilket har præget husets indretning og materialevalget.

Se mere her: Nytt Rom 6.2023, Living etc Sep.2022, Bo Bedre 11.2021.

Bæredygtige tiltag

Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer
Efterisolering

Rådgivning omfattede

  • Interiørdesign
  • Byggeledelse og -tilsyn

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Kim Pretzmann Olesen