Projekt

Tilbygning på udfordrende grund gav lys og udsigt

Funktionel villa
  • Æstetisk sammenhæng
  • Bedre dagslys
  • Bedre udnyttelse af m2

Tilbygning skaber imødekommende indgangsparti & ekstra funktioner
3 trin op gør en stor forskel:
Familien i Vejle ønskede en tilbygning med soveværelse og lidt mere stue, men en kreativ løsning, hvor stuen og altanen udenfor hæves 3 trin giver mulighed for at nyde udsigten over by og fjord på en helt anden måde. Tilbygningen på den stejle grund i Vejle er en mindre udvidelse af både kælder og stue. Med denne ændring følger dog en fuldstændig ændring af husets og facadens udtryk. Funktionaliteteten i husets primære opholdsrum ændres også markant, da der skabes loft til kip, og et nyt indgangsparti åbner for nemmere adgang til kælderen, der nu både kan indeholde et multirum og flere mindre funktioner. Stue og køkken bliver lys og imødekommende, og med et alternativt greb skabes der mulighed for hemse med udsigt på alle børnenes værelser. Fra køkken er der direkte adgang til en stor træterrasse /altan med 2 niveauer og en trappe mod haven.

Bæredygtige tiltag

Certificerede miljøvenlige materialer
Dagslys/passiv solvarme
Lavenergiruder/vinduer
Efterisolering

Rådgivning omfattede

  • Energirådgivning
  • Interiørdesign
  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Lars Christensen

Lars Christensen