Projekt

Villa Risager

Huse fra 00'erne og frem
  • Sundere indeklima
  • Nemmere vedligeholdelse
  • Æstetisk sammenhæng

Skitseprojekt af nyt enfamiliehus med stor fokus på bæredygtighed i form af valg af materialer som genbrugssten og træ. Huset skal være beliggende i Otterup på Nordfyn i et nyt boligkvarter omgivet af smuk natur. Projektet er indrettet med fokus på udsigten til det grønne bælte og "kærlighedsstien" mod syd og vest, samt tiltænkt i en arkitektur som passer ind i konteksten for området og lokalplanen. Formen af huset er tegnet som en vinkel, hvilket danner et gårdrum som er tænkt som det primære uderum. Rumdisponeringen er opdelt sådan at den ene fløj indeholder de primære opholdsrum som består af alrum og stue, og fra alrummet er der direkte adgang til udearealer og terrasse mod syd, vest og morgenterrasse mod øst. Denne side af huset åbner sig op mod naturen og omgivelserne. Fløjen mod vejen er lidt mere aflukket med højtsiddende vinduesbånd for at værne om privatlivet. Denne del af bygningen indeholder de sekundære rum i form af værelser og bad.

Bæredygtige tiltag

Genbrug af materialer
Lavenergiruder/vinduer
Dagslys/passiv solvarme
Omfangsdræn
Solceller

Rådgivning omfattede

  • Kontakt og idé
  • Skitseforslag
  • Myndighedsprojekt
  • Projektering

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jan Smidt Andreasen

Jan Smidt Andreasen