Billedserie

Lejligheder i luksusklassen

Drømmer du om lejligheder i luksusklassen, så er det her, du skal kigge med. Lejligheder i luksusklassen kræver et særligt øje for muligheder og et stort fokus på detaljer og materialer. Vi har samlet inspiration til dig, der ønsker en luksusbolig.

Grafisk Trappe

Inden renoveringen var køkkenet lejlighedens mørkeste rum. Arkitekt Eva Kristine Brørup har i renoveringen af Nørrebro-lejligheden åbnet op mellem to etager med flotte bjælker og et ovenlys. Køkkenet spiller en særlig rolle i lejligheden, da det er strategisk placeret under en grafisk trappe. Køkkenlågerne er i støvet blågrøn, mens lågerne på køkkenøen er i eg, der giver kontrast til stålbordpladen og vasken i porcelæn. Se mere fra projektet her

Penthouse-lejlighed med egen eksklusiv tagterrasse

Kvadratmeterne skulle gentænkes, da arkitekt Merete Rasmussen kastede sig over ombygningen af penthouse-lejligheden. Den store masterplan gav tre flotte stuer, to nye badeværelser, soveværelse med walk-in-closet og intet mindre end en tagterrasse med udsigt over byen. Den minimalistiske trappe åbner lejligheden op mod tagterrassen og giver lysindfald i stuen, hvor den fritstående brændeovn knejser og danner et samlingspunkt. En gennemgående stringent stil tilsat newyorker-døre og rå mursten, giver lejligheden et moderne og eksklusivt udtryk.

Taglejlighed i hjertet af København

Hvordan får man en lys og attraktiv lejlighed ud af et mørkt loftsrum fra 1750? Arkitekt Peter Wedell-Wedellsborg fjernede den gamle bygnings tag, byggede et nyt op og dækkede hele lejlighedsfacaden med store foldedøre i glas. Lejligheden følger solens vandring, så der kommer dagslys ind i den 165 m2 store lejlighed hele dagen. Som ekstra bonus er lejligheden udstyret med en 70 m2 tagterrasse, der er inddelt i to, så ejerne får glæde af både morgen- og aftensolen.

Herskabslejlighed med snedkersnilde

Kreativitet og skæve detaljer skaber sammen med design og snedkersnilde en helt særlig stemning i den store herskabslejlighed, tegnet af arkitekt Julie Trier Brøgger. Materialerne er alle af høj kvalitet og valgt med omhu. Både køkken, bænk og skabe i lejligheden er alle udført som snedkerarbejde, og der er virkelig kælet for detaljen.

Taglejlighed med fantastisk beliggenhed

En lille 3-værelses lejlighed blev transformeret til en tagbolig med lys, luft og et stort uderum ved at inddrage 75 m2 tørreloft i boligarealet. Arkitekt Torben Baltsen, som har tegnet boligen til en lille familie, har prioriteret at inddrage en smule af tagboligens areal til tagterrasse, som nu bruges flittigt til alle mulige formål året rundt. Lejligheden er indrettet med lækre materialer og løsninger, som er optimeret til at dække boligejernes behov.