Projekt

Respektfuld renovering af fuldmuret 70'er villa

Typehus fra 60-70'erne
  • Optimal udnyttelse af m2
  • Familievenlige løsninger

Længehuset er opført i 1977 og har den gang været en fremadskuende villa, med mange moderne tiltag, som fx køkkenalrum og en åben planløsning.

Den fuldmurede villa har et gennemført materialevalg, i gedigne og holdbare materialer, hovedsageligt bestående af de gennemgående tegl på både vægge og gulve, i form af de røde högenäs klinker. Her er loft til kip og synlige karakteristiske spær, og rumhøjden tillader høje vinduespartier i begge gavle, der lukker masser af lys og luft ind i villaen.

En pejsekerne fungerer som rumdeler mellem stue og spiseareal, og her er seperat børne- og forældre afdeling.

Der er desuden kælder under en del af huset.

Renoveringsopgaven har hovedsageligt bestået af at få huset først tilbage til nogle tidstypiske løsninger på badeværelser og i designet i et nyt og mere åbent køkken. Her er holdt fat i de naturlige og gedigne materialer i form af messing, natursten og egetræ.

Rådgivning omfattede

  • Skitseforslag

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Louise Balle Rosbjerg