Billedserie

Giv hjemmebaren "et shot"

Elsker du også at servere et godt glas vin eller blande en spændende drink, når du har samlet dine venner og familie i en festlig anledning? Find flaskerne frem og lad dig inspirere af arkitekternes kreative løsninger på hjemmebarer.

Fredagsbar på hjemmekontoret

Bare fordi vi arbejder mere hjemme, behøver vi ikke gå glip af fredagsbaren, vel? I denne geniale ombygning af en arkitekttegnet villa fra 1961, har man bevaret og renoveret de originale skabe. Et af de smukke skabe er indrettet som hjemmekontor med vinreoler i bunden. På den måde bevarer man de unikke detaljer fra 60'erne, men med nutidige behov og funktioner. Og så er det da smart, at der ikke langt fra arbejde til baren.  

Fest bag skydedøren

I denne nybyggede villa er hjemmebaren tænkt ind fra begyndelsen, og det er tydeligt, at beboerne nyder at lave en god drink. Bag en skydedør i husets kerne gemmer der sig en bar med vinkøleskab og alt hvad hjertet kan begære ved festlige lejligheder. Når hverdagen trænger sig på kan døren lukkes så baren igen er skjult.

Når dit bar-assortiment er stort, er det en god ide at finde et adskilt skab til at opbevare dit udstyr. Ellers kan det hurtigt optage for mange skabe og skuffer i køkkenet. Det samme gælder for kaffestationen (eller kaffebaren), som også kan være smart at have et adskilt sted.

 

Følg baren til dørs

I dette projekt var målet at sløjfe nogle af lejlighedens mange værelser. Resultatet er en åben lejlighed med et stort køkken, hvor der er plads til at have mange gæster. Og når der så er gæster i den fine lejlighed, kunne man måske friste med en drink fra hjemmebaren? Bag en tidligere døråbning finder man et indbygget skab, hvor hylderne er lavet af overskydende gulvplanker. Det smalle skab passer perfekt til et velassorteret barskab.

Klassisk vinkælder-æstetik

Du finder denne klassiske vinkælder under en helt unik villa fra 1941. De fine vinreoler er originale, mens alle elektriske føringer er holdt i kobberrør for at undgå at rille i den grotte-agtige mursten. Den store detaljegrad i kælderen bliver ikke mindre, når du bevæger dig  ovenpå igen. Her er alt lige fra farver til tapeter, fliser og brændeovn nøje udvalgte eller specialfremstillede, så det passer til huset og den helt særlige stil. 

Lyserød overraskelse

Her er det ikke kun procenterne i drikkevarerne, der får dig i godt humør. Når du åbner døren til det, der engang var en fordelingsgang, bliver du ramt af en smuk lyserød farve, der kun kan få dig til at trække på smilebåndet. Herskabslejligheden har gennemgået en stor renovering med fokus på at fjerne spildplads og unødvendigt gangareal, hvilket har ført til den blendede dør. Og hvorfor fjerne noget, der fungerer helt fint? 

Skål med 70'erne

I den renoverede 70'er-villa finder du en elegant hjemmebar i egetræ, der er specialfremstillet, så den passer perfekt i hullet i muren. Her er både plads til glas, opbevaring og et stort vinkøleskab. Hjemmebaren er bare ét eksempel på, hvordan nyt og gammelt går hånd i hånd i dette projekt. De rå gule tegl, overlæggeren i beton og de synlige spær er alt sammen originalt, mens indretningen af hjemmebar og ovenlys er nyt. 

Lidt til ganen under trappen

Noget af det arkitekter er særligt gode til er at få mest muligt ud af kvadratmeterne og tænke over selv de mindste detaljer i et projekt. Det ses i denne nybyggede villa, hvor de ellers spildte kvadratmeter under en trappe er indrettet som et rumligt vinskab. Det er sådan nogle detaljer, der gør at din bolig unik og personlig, samtidig med, at den er super funktionel.   

For vin-entusiasterne

I det nybyggede hus i tre etager er man gået all in på vinen. Her skal flaskerne ikke gemmes væk, men har i stedet fået et helt rum for sig selv i kælderen. En indbygget reol gør det muligt at opbevare litervis af yndlingsvinene og synet af flaskerne kan nydes gennem rummets glasvæg. En ekslusiv og dedikeret løsning til en ægte vin-connaisseur. 

OBS. Alkohol bør nydes med omtanke. Hvis du har problemer med alkohol, kan du kontakte din kommune for hjælp.

Få vores BYGGEGUIDE gratis

Modtag konkret hjælp til dit byggeprojekt med vores BYGGEGUIDE, som vi sender med, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Venligst udfyld en valid e-mail

Tak. Du er tilmeldt nyhedsbrevet.