Rune Dybkjær

Møller Nielsens Tegnestue ApS

Struer

Hele Danmark
Lysdesign
Bæredygtigt fokus
Funktionelle løsninger

At skabe et barndomshjem eller de nære rammer om et familieliv er en vigtig opgave der kræver en særlig omhu. Med gennemtænke løsninger, kan jeg som arkitekt sikre de bedst mulige funktionelle og oplevelsesrige løsninger i jeres byggeri.
Vi kan hjælpe jer gennem hele processen fra de første skitser til den færdige bolig. Vores udgangspunkt er altid byggegrunden og jeres behov, drømme og ideer. Ofte vil vores forslag have overraskende løsninger når vi ser en mulighed for at gøre det ’lidt bedre’.

Priser

Kontakt og idé
1.700 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Uforpligtende møde - Sjælland
2.750 kr.

Alle vores boligprojekter starter med et uforpligtende møde. På mødet spørger vi ind til jeres ønsker og drømme og giver jer input og inspiration til den videre proces. Vi har boligprojekter i hele landet.

Timeløn - Boligarkitekt
850 kr.

Vores rådgivning tilpasses jeres behov, så I kun betaler for den tid I har brug til jeres projekt. Der vil kunne aftales makspriser for de forskellige faser af rådgivningen.

Skitseforslag Arkitekt+
32.500 kr.

Priseksempel på Arkitekt + skitseforslag 'hvis du ønsker lidt mere' - estimeret tidsforbrug 32-48 timer a 850 kr. inkl. moms.

+++ Liebhaver/unika skitseforslag
66.000 kr.

Kun det bedste er godt nok: Den kompromisløse finpudsning af alle rum. Materialevalg, overgange, lysvirkninger, udsigter, rum og oplevelser i særklasse. Estimeret tidsforbrug 60-100 timer.

Projektering - tilsyn - m.v.
850 kr.

Efter skitseforslaget kan vi tilbyde en komplet rådgivning helt til huset er færdigt. Rådgivningens omfang tilpasses efter jeres behov. Eksempelvis myndighedsprojekt, udbudsprojekt/tilbudsindhentning, hovedprojekt, tilsyn/byggestyring, afleveringsforretning m.v. Pris tilpasset det enkelte projekt med udgangspunkt i vores timeløn på 850 kr.