Billedserie

Køl ned i poolen

Når sommeren er over os, og temperaturen stiger, så er drømmen om at springe en tur i poolen ikke fjern. Vi har samlet nogle af de bedste arkitekttegnede løsninger med pools og badesøer, som kan køle dig af i varmen.

I kontakt med vandet

Dette sommerhuset er centreret omkring adgang til poolen.

Terrasserne af træ og beton omkranser poolanlægget, og store skydedøre i boligen gør det muligt at opleve vandet også, når man opholder sig indenfor. 

Bånd af lys gør det muligt at se trappetrinene i anlægget, og lyset skaber stemning, selv når mørket begynder at falde på. 

Klar til pool-party

Denne have tilhørende et typehus fra 1971 grænser helt op til skoven og har en ideel beliggenhed. Men beboerne syntes, at udearealerne og haven trængte til en opdatering, og fik derfor hjælp af en arkitekt og en havedesigner til at tegne et helt ny udeområde.

Resultatet er en visuelt sammenhængende have med en ny pool omkranset af en terrasse, et stort udekøkken, bede og beplantning. Alt i alt en skøn oase hvor familien kan nyde sommeren. 

 

Spa-ophold i sommerhuset

Man ser det næppe, men her er der tale om en 70'er villa, der er blevet ombygget og samtidigt er blevet til sommerhus.

I projektet har der været fokus på at skabe gode uderum med mange nicher, kroge og overdækkede arealer. Desuden er der etableret sauna, udebruser, og en smuk pool. Med sommerhusets udsigt til havet, er der lagt op til ægte sommerhusliv og spa-stemning.

Spring i badesøen fra terrassen

Hvem drømmer ikke om at kunne tage en dukkert direkte fra terrassen ? Det gjorde denne familie - nærmere bestemt havde de en drøm om at få en badesø til drømmehuset.

Til forskel fra en normal pool, hvor der anvendes klor for at holde vandet rent, så renses en badesø ved hjælp af biologisk filtrering drevet af en pumpe og af rodnettet på den beplantning som er i og omkring søen. Det betyder også at en badesø næsten ikke kræver vedligeholdelse.

Feriestemning i poolområdet

Mange udlandsrejser gav ejerne af denne 60'er villa inspiration til at lave en mere lys og åben planløsning med integration af haverummet.

Den specialdesignede pool blev husets hjerte, og den overdækkede terrasse med glastag fungerer som en forlængelse af huset, og fungerer som en ekstra stue om sommeren.

Følelsen af ferie og fremmede himmelsstrøg er ikke til at komme uden om, når man dypper sig i denne pool.

Eksklusiv privatpool

Her er der tale om en pool i særklasse! I hjertet af denne pragtvilla på 428 kvm, bygget i de bedste materialer, fungerer en stor træterrasse med indbygget pool som et samlingspunkt

Villaens mange rum åbner op til poolområdet  og danner et beskyttet uderum med et naturskønt kig mod syd. 

Badesø med Japansk stemning

Ejeren af denne Johan Christensen villa ønskede at forvandle den til en moderne og nutidig villa med en tidssvarende komfort og indretning.

Den komprimerede have udfordrede drømmende, så i stedet blev den traditionelle græsplane erstattet af bede, belægninger og en moderne badesø.

Den oprindelige arkitektur trækker på inspiration fra Japan ,og det er nu understreget med haveanlægget og poolen, og skaber et flot match.

Nyt poolanlæg transformerede kedelig have

I dette tilfælde har arkitekten ikke tegnet boligen, men haveanlægget – med et fokus på også at løse den overophedning kunden havde problemer med i boligen.

Løsningen på overophedningen blev et dekorativt og lidt utraditionelt haveanlæg med en pergolaoverdækning, der skærmer for solen og samtidig skaber et uderum, der forlænger udesæsonen.

I forlængelse af den nye overdækning er skabt en lækker oase med pool, som tilpasser sig det nye terrassemiljø. Med projektet fik arkitekten løftet en traditionel parcelhusgrund med uderummet, så familien nu har et eksklusivt uderum, der indbyder til afslapning og hyggelige stunder.