Billedserie

3 fantastiske køkkener

Uanset, om du skal i gang med den helt store køkkenrenovering, eller du blot har brug for et par hurtige idéer til en køkken-makeover, er der masser af inspiration at hente her. Kig med, og få idéer til indretning, stil, farver og materialer.

Køkken i 50’er-stil

Da arkitekt Anders Barslund gik i gang med køkkenrenoveringen af sin 1950’er-villa, valgte han et klassisk forramme-køkken, som til forveksling ligner det oprindelige, der stod i huset. Køkkenet er bygget af en snedker efter Anders Barslunds tegninger.

Beton og 7 m køkkenbord

32 skuffer, syv skabe, et viktualierum og et køkkenbord på syv meter. Det er nøgleordene i dette køkken, der er indrettet, så dagligdagen bliver så let som mulig for en familie med to børn. Både hus og køkken er tegnet af arkitekt Allan Lorenzen.

3. Arkitektens køkken

En væg måtte fjernes, før der blev tilstrækkelig plads til arkitekt Thomas Hjorts drømmekøkken. For at holde rummet så enkelt og stramt som muligt er emfanget indbygget i loftet. En raffineret detalje er gasblusset, der er svejset ned i den tynde, massive stålbordplade.