Boligreportage

Sommerhus på kanten

Arkitekt Martin Kallesø har tegnet et unikt og moderne sommerhus, der er som skræddersyet til den smukke, kuperede naturgrund, og som samtidig trækker referencer til områdets traditionelle, sortmalede sommerhuse. Kom med indenfor i det helt unikke sommerhus på kanten af Sejrøbugten.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

På kanten af en skrænt, der skråner direkte ned mod Sejerøbugten ligger dette arkitekttegnede træsommerhus, der er inspireret af et fugletræk. De sorte kuber og panoramavinduerne hviler majestætisk på toppen af klinten, og ser man huset lidt fra oven, fornemmer man klart, den idé arkitekt Martin Kallesø havde, da han tegnede husets grundplan: Silhuetten af fire svaler i flugt over vandet. 


Projekttype: Nybygget sommerhus 

Størrelse: 300 m2 

Arkitekt: Martin Kallesø

Arkitektens pris: Over 150.000

Beliggenhed: Sejrøbugten 

Opført: 2017 

Knæk på facaden

Sommerhuset er 300m2 og facaden er beklædt med smalle, sortmalede brædder, så det matcher områdets eksisterende ældre sommerhuse. Den specielle planløsning giver en masse ”knæk” i facaden, som skaber mulighed for gårdhaver og terrasser - overalt med fantastiske panoramisk kig ud over vandet.

Plads til gæster

Indvendigt er der rigeligt plads til familien på fire og alle deres gæster.
Hovedhuset indeholder et stort køkkenalrum med pejs, opholdsstuer, børneværelser med fælles bad, og stort forældresoveværelse med eget bad. Fra hovedhuset er der via en forbindelsesgang i glas adgang til gæsteafdelingen med sovepladser, bad og sauna. 

Martin Kallesø

Martin Kallesø

Få vores BYGGEGUIDE gratis

Modtag konkret hjælp til dit byggeprojekt med vores BYGGEGUIDE, som vi sender med, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Venligst udfyld en valid e-mail

Tak. Du er tilmeldt nyhedsbrevet.