Seniorvenlige løsninger

Ligesom dit boligbehov ændrer sig, når børn kommer til, så ændrer det sig igen, når de er fløjet fra reden og din bolig skal tilpasses den tredje alder. Men hvordan indretter du dig, så boligen passer til din livsstil og dine behov? Find inspiration til forskellige boformer til seniorlivet og tips til, hvordan du fremtidssikrer din bolig til livets tredje fase.

Boligen til seniorårene skal helst være let at holde, komme rundt i og gøre ren og så skal den inspirere til at nyde livet. Skal du passe haven, når pensionisttilværelsen banker på? Eller måske har du en hobby, der skal gøres plads til? Der kan være flere hensyn at tænke på, når du indretter dig til seniorlivet, som kan sikre en glad og ulykkesfri seniortilværelse.

De fleste vil gerne blive boende i deres bolig så længe, som muligt selvom seniorlivet banker på og med de rette forberedelser, kan du tilpasse din bolig eller planlægge dit nybyggeri, så det kan tjene dig i mange år fremadrettet.

Du kan også læse mere om ’Hjem til den tredje alder’ på Videncentret Bolius’ hjemmeside her og teste om din bolig passer til dit seniorliv.