Billedserie

Dyrk dine passioner i hobbyrummet

Står der et rum ledigt efter at børnene er flyttet hjemmefra, eller bygger du nyt, hvor du prioriterer at kunne dyrke din passion? Skab et hobbyrum, hvor du kan dyrke dine fritidsaktiviteter. Måske du endelig kan lave et værksted til dine mountainbikes, få ro til at strikke eller opbevaringsplads til din store vinsamling. Uanset hvad vil hobbyrummet fungere som et pusterum i hverdagen.

Tilbygning gav krea-rum

Med tegnebord, opbevaring af papirruller og lærreder har designer Anne Solmers fået plads til tegnestue i hjemmets tilbygning. Tilbygningen vender mod haven og har store vinduespartier fra gulv til loft, så Anne får det fulde udbytte af nordlyset, når hun skal tegne og skrive.

Vinkælder under annekset

Den store vinsamling har fået plads i en flot indrettet vinkælder med indbyggede lysskinner og højttalere. Døren indtil vinen er beklædt med et humoristisk print. Vinkælderen har komfortable siddepladser, hvor du kan fortage smagsprøvninger og kigge på den fine samling imens.

Den store pladesamling i stuen

Hvem har sagt at musiknørdens pladesamling ikke kan integreres i stuen? Stue og hobbyrum smelter sammen i dette hjem, hvor arkitekten fik plads til den store pladesamling og en dj-pult, da hjemmet blev ombygget.

Hjemmebio og gamerhule i nybyggeri

I den nybyggede villa er der dedikeret et værelse til film- og spilleaktiviteter. Her kan familiens sønner samles om computerspil, eller der kan smides madrasser på gulvet og holde sleepover.

Høvlebænk i lejligheden

Efterhånden som børnene flytter hjemmefra, får Stig og Nanna flere rum at indrette til sig selv. Ét rum er blevet til træværksted med en gammel høvlebænk. I træværksted kan Stig være kreativ i sin fritid og skabe små indbyggede træløsninger til lejligheden.

Musikstudie i baghaven

Når Thomas Dybbroe Tang går på arbejde om morgenen, kan han nøjes med at træde få trin ud i haven. Med tilbygningen fik han nemlig sit eget musikstudie i haven. Tilbygningen lader arbejde, hobby og hjemmeliv flyde sammen i en stor harmonie.