Guide

Hvorfor skal du bruge en arkitekt, når du energirenoverer?

Går du med planer om at energirenovere boligen, men mangler inspiration til, hvordan du kommer i mål, så tag et uforpligtende møde med en arkitekt. En arkitekt kan komme med de idéer, der ligger ud over din fantasi, inspirere til kreative løsninger og sikre, at du vælger rigtigt.

En arkitekt tilbyder dig:

  • Idéer, inspiration og indsigt
  • Et øje for både de små detaljer og husets helhed
  • Hjælp til paragraffer, papirarbejde og al administrativ bøvl 
  • Vejledning til, hvordan du investerer dine penge bedst
  • Ledelse af byggeprojektet, så tidsplanen holdes, og byggeskader undgås

Rådgivning med originale løsninger - uden skjulte interesser

Måske tænker du, at det er både dyrt og unødvendigt at søge assistance hos arkitekt, men i sidste ende gavner det både bundlinje og slutresultat.

Du kender sikkert din boligs svagheder, når det handler om at holde på varmen eller fyre fornuftigt, men det er straks sværere at få øje på den originale løsning eller den skæve idé, der på én gang er både praktisk, energivenlig og arkitektonisk lige i øjet. Det kan en arkitekt.

Med en arkitekt som rådgiver skal du heller ikke bekymre dig om skjulte interesser. Arkitekten har dig og din bolig i centrum, og søger ikke at sælge en bestemt form for energirenovering – kun den, der bedst matcher dine behov.

I hvilke faser af en byggeproces hjælper arkitekten?

Samarbejdet med en arkitekt omkring en energirenovering kan tage mange former.

Du kan søge råd og vejledning i den indledende fase, hvor dine drømme kommer på skitser, men du kan også bruge arkitekten som rådgiver gennem hele processen. En arkitekt kan indhente de bedste tilbud fra håndværkere. Og lader du arkitekten stå for at lede projektet, slipper du desuden for selv at indhente byggetilladelser og relevante dokumenter, ligesom du minimerer risikoen for grimme overraskelser som fejl eller ekstraomkostninger i løbet af byggefasen.

Få vores BYGGEGUIDE gratis

Modtag konkret hjælp til dit byggeprojekt med vores BYGGEGUIDE, som vi sender med, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Venligst udfyld en valid e-mail

Tak. Du er tilmeldt nyhedsbrevet.