Smukt kik på tværs af boligen. De synlige hanebånd skaber stemning og karakter.

Rikke Bjerregaard

Arkitektfirma Claus Jensen ApS

Aarhus C

Hele Danmark
Bæredygtigt fokus
Byggeteknisk baggrund
Passivhus-designer
DGNB Villa

Tegnestuen tager altid udgangspunkt i at lytte til ønsker og behov for et nyt projekt. Sammen finder vi den mest optimale løsning - hvert projekt er unikt og kræver sin særlige ide.
Min praktiske erfaring indenfor både nybyggeri, tilbygninger, renoveringer mv. kombineret med solid viden om både energiforbrug, bæredygtighed (DGNB Villa) og energirenovering gør, at mine projekter altid finder den bedste løsning for både øjet, økonomien og det funktionelle.
rikke@cj-arkitekter.dk - mobil 25219665

Priser

Kontakt og idé
2.500 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.