Familievenlige løsninger

Livet som børnefamilie stiller krav til fleksibilitet og funktionalitet i hjemmet. Hvordan indretter du børneværelset bedst muligt, og hvilke muligheder er der for at skabe fleksible løsninger, der gør det nemt at tilpasse boligen, når børnene bliver større? Få tips og råd til, hvordan du udnytter pladsen både inde og ude, så der er rum til alt fra leg til fordybelse.

At have børn er en kæmpe glæde, men at bo med børn kan være et kæmpe kaos! Derfor kan det være en god ide at få styr på indretningen og få nogle familievenlige løsninger, som kan være med til at skabe overblik i hverdagen. Måske er det indretning af børneværelset, smarte løsninger til opbevaring af legetøj, en ny hems til teenageværelset eller noget helt fjerde, du er på udkig efter, så kan du finde råd og inspiration her på siden. 

Uanset om du har brug for en smart indretningsløsning, så du kan blive boende i den lille lejlighed med børn, uden det giver pladsproblemer, eller om du har gang i det helt store nybyggeri, som giver plads til den store familie og måske et separat legeværelse, så er der råd at hente her.

Når du skal indrette din bolig med familievenlige løsninger, så er det værd at tænke over at dine børn sjældent bliver og leger pænt med legetøjet på deres værelse. Derfor får du det mest velfungerende hjem ved at tænke over, hvordan du også giver plads til børnene andre steder i din bolig.

Har du f.eks. styr på legetøjsopbevaringen i stuen? Har du i det hele taget nok opbevaringsløsninger til at klare det voksende pladsbehov for familien? Er der plads til jer alle på badeværelset og i køkkenet, hvor børnefamilier som regel bruger meget tid? 

Og hvad med din have? Er den børnevenligt indrettet på en måde, hvor den opfordrer til leg og oplevelser med naturen?

Måske har I brug for at indrette et deleværelse med plads til 2 børn eller flere, måske har teenageren brug for fred i form af en hems med soveplads på teenageværelset eller sin helt egen teenageafdeling af huset med egen indgang og plads til vennerne. Måske skal stuen indrettes med et funktionelt legehjørne eller en lille niche eller alkove som kan benyttes som læsehjørne eller hule?

Du får masser ideer og tips til indretning af børneværelset, teenageværelset, stuen, køkkenet og haven her på siden, men en arkitekt kan hjælpe dig med at skabe en bolig med plads til hele familien med skræddersyede og kreative løsninger, som samtidigt sikrer at æstetikken i din bolig ikke forsvinder. Og det behøver slet ikke at vælte budgettet.

Få vores BYGGEGUIDE gratis

Modtag konkret hjælp til dit byggeprojekt med vores BYGGEGUIDE, som vi sender med, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Venligst udfyld en valid e-mail

Tak. Du er tilmeldt nyhedsbrevet.