Julie Trier Brøgger

Z.o.o.m Arkitekter ApS

København Ø

Hele Danmark
Bæredygtigt fokus
Speciale i restaurering
BedreBolig-rådgiver
Opbevaringsløsninger

Z O O M arkitekter er en gruppe af arkitekter, designere, bygningskonstruktører og byggesagkyndige.
Tegnestuen ejes af arkitekt Julie Trier Brøgger.

Vi har 20 års erfaring inden for byggeri og byggestyring. Vores portfolio spænder bredt. Fra enfamilieshuse, sommerhuse, lejlighedsrenovering, om- og tilbygning, interiørdesign, haver og gårdprojekter.

Priser

Kontakt og idé
1.400 kr.

Formålet med denne rådgivningsydelse er at give boligejeren en vurdering af muligheden for at gennemføre et ønsket projekt. Derfor mødes boligejeren med arkitekten, og drøfter overordnet ønsker og behov, samt forventninger til økonomi og tidsplan.

Hvis det er muligt, har boligejeren til mødet fremskaffet dokumentation i form af tegninger, lokalplan, servitutter, tilstandsrapport, energimærke og lignende.

Arkitekten kan på baggrund af drøftelsen og dokumentationen ofte tilkendegive, hvordan opgaven kan løses, og hvordan dette passer til kundens forventning til økonomi m.m. Desuden får boligejeren via mødet mulighed for at vurdere, om der er god dialog og forståelse med arkitekten.

Mødet varer typisk 1-2 timer. På baggrund af mødet kan arkitekten og boligejeren i fællesskab vurdere, om der er basis for at gå videre til næste fase, hvor arkitekten påbegynder skitsearbejdet.

Artikler om mine projekter