Projekt

Pavillonvilla i skovbrynet

Lysal Pavillon er beliggende i en lysning midt i skoven i skønne Lundby Krat lidt sydøst for Aalborg. Temaet for villaen har været at skabe en vis transparent, så naturen kommer helt ind i stuen. Villaen består at en bastion i beton hvorpå det er placeret 2 kasser beklædt i træ. De 2 bokse er bundet sammen af et horisontalt bånd i metal det giver huset sin karakter.

Om beregning af priserne

To tilsyneladende ens projekter kan kræve helt forskellig rådgivning og materialer, og dermed have to forskellige slutpriser.

Priserne som bliver vist på siden kan af samme årsag ikke betragtes som endelige, men udelukkende som et udtryk for omkostningerne til netop denne sag.

Du bør derfor altid tale om økonomien i netop dit projekt, med den arkitekt, du er i dialog med.

Jesper Korf

Jesper Korf